Voorbeschouwingen derde klasse A

TAVV-FC Oegstgeest
De degradant tegen de promovendus is het eerste affiche voor de Aardammers. Na twee ongelukkige verliespartijen in het bekertoernooi richtten de Ter Aarders zich op doordeweeks tegen NSV’46. Vooral de tweede helft zag het er prima uit. Daarop voortbordurend kunnen de blauwwitten met vertrouwen aan de aftrap staan.
André’s Jumbo-Poule tip: 3-1.

FC Oudewater-Aarlanderveen
Ook hier een promovendus tegen een degradant. Kunnen de groenwitten hun ongeslagen status doortrekken naar dit seizoen? Dat wordt een lastige opgave. FC Oudewater degradeerde op een ietwat schlemielige wijze en voerde de trainingsintensiteit op van twee naar drie keer. Dat getuigt van ambitie en laat dat een waarschuwing zijn. Al ben je vooraf zéker niet kansloos.
André’s Jumbo-Poule tip: 2-1.

VVSB-Nieuwkoop
Twee ploegen die vorig seizoen allebei wisselvallig presteerden. De paarsgelen blijven toch altijd nog een beetje in de schaduw staan van de grote broer op zondag, maar hebben zeker een goede groep. Nieuwkoop heeft aanvallend wat meer mogelijkheden en wellicht is dit een factor die deze wedstrijd zou kunnen beslissen. Het is wél een tegenstander die de platvissen ligt.
André’s Jumbo-Poule tip: 1-2.

Foto: Archief Ronald Snellink

Voorbeschouwingen vierde klasse B

Chris Snatersen: ‘Ik ben verrast door het niveau in de voorbereiding’