Volleyballers Scarabee zoeken trainers

Ter Aar | Volleybalvereniging Scarabee uit Ter Aar zoekt trainers voor haar dames 2 team (derde klasse), haar heren 3 team (vierde klasse) en haar heren 1 team (eerste klasse). Trainers die naast volleybal van gezelligheid houden.

Volleybalvereniging Scarabee heeft haar vaste trainingsavond op dinsdag. Competitie wordt voor het grootste deel van het seizoen op de vrijdagavond gespeeld, met soms een wedstrijd op donderdagavond en zaterdag. De technische commissie (TC) van Scarabee zoekt trainers met (enige) kennis van volleybal en het liefst een VT2- diploma. Coachen tijdens competitiewedstrijden is meegenomen, maar is zeker niet verplicht.

Remco Cats van de TC: “Wij bieden een vrijwilligersfunctie bij de gezelligste volleybalvereniging van de regio. Als trainer krijg je een passende vergoeding voor het verzorgen van trainingen. Daarbij krijg je heel veel waardering en nodigen wij je uit voor het jaarlijkse vrijwilligersuitje. Ook de teams zelf organiseren een afsluitingsavondje waarbij de trainer van harte welkom is.”

Interesse of meer informatie over deze trainersvacatures? Neem contact op met Remco Cats via 06-23818329 of mail naar technischezaken@volleybalscarabee.nl.

Kom jij ook naar de Pluto Voetbaldagen?

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

KNVB: Voor al uw (binnenlandse) voetbalreizen