0172SPORT, Waterlanders sluit seizoen af

Uitzending Kale Kenners 15 november

Ter Aar | Op vrijdagavond 15 november vanaf 19.00 uur is er weer een nieuwe “Kale Kenners” op RTV Hollands Midden. In deze uitzending komen voetbal en volleybal uitgebreid aan bod.

Eigenlijk zou hij er veertien dagen geleden al zijn met zijn ploeggenoot, maar door trieste omstandigheden moest hij noodgedwongen afzeggen. Aanvaller Mark van der Weijden van Sportlust’46 is de gast van het eerste uur. Samen met zijn voetballende broers Ed en Tom was hij bij onder andere Altior actief. Ook heeft hij onderweg enkele andere uitstapjes gemaakt. Waar ligt zijn plafond, waar ligt zijn ambitie en wat wil hij allemaal kwijt aan de luisteraars? Dit soort vragen komen allemaal langs in het eerste uur…

In het tweede uur is er ruim baan voor volleybalvereniging De Waterlanders. Zowel de dames 1 als de heren 1 vaardigen twee teamleden af richting de studio. Volleybal is ook in onze regio een populaire sport. Vanaf de jaren negentig is de sport, mede door de Olympische successen van het nationale herenteam, groeiende qua ledenaantallen. Ook komt dit het competitieniveau ten goede. Aan de dames en aan de heren van deze Nieuwkoopse vereniging zullen hierover vragen worden gesteld en nemen de heren een kijkje in de keuken van deze mooie sport.

Dit alles is te beluisteren via RTV Hollands Midden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Reacties Jeffrey Pieterse, Kevin van Wijk & Michel Strating na TAVV – Nieuwkoop

Voorbeschouwing Bodegraven – Zevenhoven