Triathlon van Nieuwkoop uitgesteld

Nieuwkoop | Vanwege de nog altijd strenge RIVM-richtlijnen en de verwachtingen voor de komende periode heeft de Stichting Triathlon Nieuwkoop besloten om de Triathlon van Nieuwkoop van 30 mei te annuleren. Dit geldt ook voor de jeugdtriathlon die een dag eerder op het programma zou staan.

‘Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met het organiseren van onze wedstrijd voor 30 mei. Echter zijn de kansen op het organiseren van onze wedstrijd op een moment later dit jaar volgens ons groter en daarom kijken we naar verplaatsing’, aldus de organisatie op haar website. Op dit moment is er nauw overleg met de gemeente, veiligheidsregio en de NTB over een nieuwe datum.

De Jeugdfonds Sport & Cultuur Jeugdtriathlon Nieuwkoop stond gepland voor 29 mei. Een sportevenement dat van oorsprong een prestatie-evenement is, maar waarvoor inmiddels geldt dat meedoen en kunnen finishen net zo belangrijk is. Daarom ontvangt iedere deelnemer bij de prijsuitreiking een identieke medaille als herinnering aan de deelname.

Zodra er nieuwe data bekend zijn, zal Stichting Triathlon Nieuwkoop dit via haar kanalen bekend maken.

Informatie en het laatste nieuws zijn ook te vinden op www.triathlon-nieuwkoop.nl.

KNVB stelt definitieve beslissing over hervatten competities uit

Komend seizoen definitief nog geen vijfde klasse