Nicolaas Boys maakt nieuwe trainer eindelijk bekend

Nieuwveen | De bekendmaking van de nieuwe trainer van Nicolaas Boys hing al wekenlang in de lucht, maar vandaag is het hoge woord eruit gekomen. Mo Bougrine wordt de opvolger van Dijar Kasim. De technische commissie is in samenspraak met het bestuur tot deze nieuwe trainer gekomen, die momenteel nog werkzaam is bij ASC in Oegstgeest.

Nicolaas Boys is Bougrine op het oog gekomen in de onderlinge wedstrijden van afgelopen seizoen. Daarin maakte de oefenmeester indruk op de technische beleidsbepalers van de Nieuwveners en uiteindelijk wist hij met ASC naar de tweede klasse te promoveren, waarin het momenteel op een verdienstelijke achtste plaats staat. Na twee seizoenen heeft Bougrine ervoor gekozen om ASC te verlaten. Hiervoor was hij als hoofdtrainer werkzaam bij Foreholte, Voorschoten ’97 en WVC.

Aanvoerder Peter Burgmeijer over de nieuw trainer: ‘Het is een trainer die aardig op me over kwam en goede resultaten heeft behaald met ASC. Zijn speelstijl is denk wel wat anders dan dat we gewend zijn onder Dijar, maar dat is ook wel iets wat we wilden als groep. Bougrine koos tegen ons voor defensieve zekerheid en met snelheid voorop, en dat strijdplan werkte vaak goed. Hopelijk krijgt hij dat bij ons ook voor elkaar.’

Archieffoto: www.leidenamateurvoetbal.nl

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B

Voorbeschouwing zondagvoetbal 2C en 3A