Doelpuntrijk gelijkspel in oefenwedstrijd tussen NSV’46 en Zevenhoven

Noorden | Donderdagavond hebben NSV’46 en Zevenhoven een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar gespeeld. Na negentig minuten stond er een 4-4 eindstand op het scorebord.

In een amusante wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De thuisploeg kwam aan de leiding via Robin van Koert, maar daarna nam Zevenhoven het initiatief over. Dit resulteerde in een 1-2 voorsprong voor de bezoekers, nog voor de rust kwam NSV echter weer langszij: 2-2.
In de tweede helft liep de ploeg van Chris Snatersen uit naar een riante 2-4 voorsprong. Desondanks gaf Zevenhoven alsnog de overwinning uit handen, mede door een dubieuze strafschop in de laatste minuut: 4-4.
Voor NSV’46 waren Robin van Koert (drie keer) en Cas van der Hoorn de doelpuntenmakers, bij Zevenhoven vonden Berry Peters (twee keer), Erik de Boer en Nick Mooren het net. Beide ploegen komen op 11 mei pas weer in actie voor de competitie.

Ook de kersverse kampioen Aarlanderveen kwam in actie. Uit bij Foreholte werd er met 0-2 gewonnen door treffers van Fahri Margoum en Aziz El Bouazatti.