Dijar Kasim vertrekt na drie seizoenen bij Nicolaas Boys

Nieuwveen | Aan het eind van het lopende voetbalseizoen zal Dijar Kasim vertrekken als hoofdtrainer bij Nicolaas Boys. Kasim heeft dan drie jaar voor de groep gestaan en heeft zelf besloten om niet verder te gaan bij de Nieuwveners.

Kasim: ‘Na drie hele mooie jaren met verschillende hoogtepunten is het tijd voor mezelf om een nieuwe uitdaging te zoeken. Nu ik mijn UEFA A (TC 1) heb behaald en ervaring heb opgedaan bij Nicolaas Boys, is het verstandig om hogerop te gaan kijken en weer verder te leren. Ook voor de spelers is het goed dat er weer een nieuw gezicht voor de groep komt te staan.’

‘Na drie hele mooie jaren is het tijd voor voor mezelf om een nieuwe uitdaging te zoeken’

Dijar Kasim vertrekt na dit seizoen bij Nicolaas Boys

Naast zijn werkzaamheden bij Nicolaas Boys is Kasim ook jeugdtrainer bij AZ. Daar heeft hij dit seizoen Onder 11 onder zijn hoede. In principe zal hij wel bij AZ werkzaam blijven. ‘Mijn contract loopt daar aan het einde van het seizoen af, maar de intentie is er wel om met elkaar door te gaan. De gesprekken moeten nog wel gevoerd worden en daarbij gaan we het ook over de invulling en dergelijken hebben.’

Nicolaas Boys speelde in het eerste seizoen onder Kasim nacompetitie voor promotie naar de zondag tweede klasse. Vorig seizoen verzekerde het zich van plaatsing voor de kampioenspoule in de derde klasse, waarin het uiteindelijk geen potten wist te breken. Dit seizoen begonnen de Nieuwveners moeizaam aan de competitie, maar de laatste weken heeft het de stijgende lijn te pakken en ondertussen staat men in de middenmoot.

Inmiddels is Nicolaas Boys de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer gestart en zijn er al enkele oriënterende gesprekken gevoerd. Binnenkort hoopt voorzitter Gerhard Burgmeijer de nieuwe trainer bekend te kunnen maken.

Foto Kees Verhaar. Inzet: Dijar Kasim met naast hem invaller Tom van Nieuwburg, afgelopen zondag tijdens de gewonnen uitwedstrijd tegen VVH Velserbroek.

Bakker & De Vos, Sportspreekuur, 0172SPORT

Het gratis sportspreekuur bij Bakker & De Vos

Prijsuitreiking Watersport Vereniging Langeraar