Bakker de Kruijf nieuwe naamgever én sponsor 0172SPORT-Poule

Woerdense Verlaat | Vanaf dit seizoen hebben we een nieuwe naamgever en sponsor van de 0172SPORT-Poule. Jumbo Bas Bobeldijk vond het na vier seizoenen tijd voor een ander lokale ondernemer en wij hebben Bakker de Kruijf bereid gevonden om dit stokje over te nemen, waardoor de poule volgend seizoen de ‘Bakker de Kruijf Poule’ zal heten.

Waar de afgelopen seizoenen de weekwinnaar met een tegoedbon van € 50,- van de Nieuwkoopse supermarkt aan de haal ging, krijgt men dit seizoen een overheerlijke slagroomtaart van Bakkerij de Kruijf én een tegoedbon van € 25,- die in één van de negen winkels te besteden is.

Voor eigenaar Peter de Kruijf was het een logische stap om met 0172SPORT een samenwerking aan te gaan. “In de afgelopen jaren werd ik toch altijd wel getriggerd dat er een weekwinnaar was waarbij je als sponsor veel in beeld bent. Daarnaast is 0172SPORT er voor de hele gemeente Nieuwkoop en in vrijwel elke dorpskern zijn wij ook actief. In het voorjaar was ik ook mee met de business trip naar Duitsland, het viel mij toen op dat er veel lokale ondernemers bij waren en dat 0172SPORT écht een begrip is in de regio.”

“Ik wil de mensen laten proeven hoe lekker onze taarten zijn én met het beschikbaar stellen van de tegoedbon laten terugkeren in onze winkels”

Eigenaar Peter de Kruijf over het beschikbaar stellen van de weekprijs

Het beschikbaar stellen van een taart én een tegoedbon voor de weekwinnaar is in Peter zijn ogen tweeledig. “Ik wil de mensen laten proeven hoe lekker onze taarten zijn en met het beschikbaar stellen van de tegoedbon hoop ik ze ook te laten terugkeren in onze winkels.” De Kruijf is sinds 2020 nog de enige overgebleven warme bakker van onze gemeente en de van oorsprong Zevenhovense bakker heeft binnen onze gemeente twee winkels in Nieuwkoop. Ook in Nieuwveen, Noorden, Ter Aar en Zevenhoven is het met een winkel gevestigd en buiten de gemeente staan er ook in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen nog drie verkooplocaties.

Overigens is Peter – net als banketbakker Richard – sportminded en zijn zij beide momenteel ook actief bij SV Zevenhoven. Waar Richard bestuurslid is, assisteert Peter hoofdtrainer Danny ter Hoeve als elftalleider bij het 1e. “Voetbal is altijd al mijn favoriete sport geweest. Vanaf jongs af aan heb ik mijn hele leven bij Zevenhoven gespeeld totdat het door blessures niet meer ging. Ik heb wedstrijden in het 1e, 2e en 3e gespeeld en heb met al deze teams op de kar gestaan. Dat waren voor mij onvergetelijke momenten, net als het kampioenschap van afgelopen seizoen”.

Als redactie van 0172SPORT willen wij Jumbo Bas Bobeldijk bedanken voor de samenwerking in de afgelopen vier seizoenen en kijken wij uit naar het partnership met Bakker de Kruijf voor (minimaal) de aankomende twee seizoenen.

Noot van de redactie: Vanaf heden is het weer mogelijk om de poule in te vullen, de wijzigingen hebben we voor jullie in een mooi overzicht verwerkt. JRM Reizen zal ook aankomend seizoen de te winnen hoofdprijs voor de eindwinnaar blijven sponsoren: een voetbalreis voor twee personen naar Engeland. De wedstrijd van de week heet met ingang van dit seizoen de ‘JRM Reizen Wedstrijd van de Week’.

Wijzigingen Bakker de Kruijf Poule

0172SPORT-CUP

Programma 0172SPORT-Cup donderdag 24 augustus