Voorschoten ’97 maatje te groot voor TAVV

Ter Aar | Na de nederlaag tegen Kagia volgde voor TAVV de nipte winst op Altior. De teller bleef echter op drie punten staan, want ook het derde duel tegen eersteklasser Voorschoten ’97 ging verloren.

Na amper tien minuten spelen kwam Voorschoten ’97 al aan de leiding en vlak voor rust werd de score verdubbeld. Desondanks was aanvoerder Lars van der Pijl niet ontevreden over de eerste helft. “In mijn ogen speelden we best goed, verdedigden we compact en gaven we uiteindelijk niet super veel weg. Maar Voorschoten speelde zeker in de eerste helft op een behoorlijk hoog tempo en op sommige momenten was dat misschien iets te hoog voor ons.”

“Voorschoten speelde zeker in de eerste helft op een hoog tempo en soms was dat wel iets te hoog voor ons”

Lars van der Pijl | Aanvoerder TAVV

Na de rust namen de bezoekers gas terug, hield TAVV relatief makkelijk stand en werd het zelf ook nog een aantal keer gevaarlijk. Gescoord werd er echter niet meer. Van der Pijl: “Al met al hebben we denk ik een prima wedstrijd gespeeld, vooral heel gedisciplineerd. Het enige smetje was het uitvallen van Yassine (El Mariami, red.) met een hamstringblessure.”

Volgende week start TAVV de competitie met een thuiswedstrijd tegen Legmeervogels uit Uithoorn. “Het enige dat ik van ze weet is dat ze in gele shirts spelen, verder niet veel. Maar in het verleden was het altijd een goede ploeg met veel voetbal, dus ik verwacht een zwaar potje.”

NSV’46 kent nul moeite met vijfdeklasser Kamerik

Sportief op eigen terrein onderuit tegen Siveo ‘60