Manfred van den Bosch, Mark Cornellise, 0172SPORT

Van den Bosch ook volgend seizoen hoofdtrainer Nieuwkoop

Nieuwkoop | Het mag geen verrassing heten maar SV Nieuwkoop communiceert via de eigen kanalen dat het blij is te kunnen melden dat Manfred van den Bosch ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de oranjehemden zal zijn.

Op de website van de Nieuwkopers licht de TC de contractverlenging als volgt toe: ‘SV Nieuwkoop heeft een overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Manfred van den Bosch om zijn lopende contract te verlengen voor het seizoen 2021/2022. In de afgelopen maanden hebben de technische commissie en bestuur een prettige samenwerking ervaren en bevestiging gekregen van de gedreven aanpak die we van Manfred verwachtten toen wij hem als hoofdtrainer aanstelden.

Helaas loopt het seizoen nog niet zoals we allen graag hadden gezien door de Covid-19 problematiek maar ondanks die situatie zien we een uitstekende samenwerking met spelersgroep en overige staf en een betrokkenheid bij de vereniging die we van een hoofdtrainer verwachten. Hopelijk kunnen we de resultaten van zijn aanpak op het trainingsveld en in de begeleiding van onze jonge spelersgroep na de winterstop en komend seizoen ook weer zo snel mogelijk bij de wedstrijden van ons vlaggenschip aanschouwen.

We kijken ernaar uit volgend jaar de lat met Manfred en de spelersgroep weer een niveau hoger te leggen en de selectie van SV Nieuwkoop een stap verder te ontwikkelen zodat we deze (overwegend) jonge spelersgroep opleiden om voor de bovenste plaatsen in de 3de klasse te laten spelen’

Het wachten is op de andere clubs met de jaarlijkse mededeling omtrent de trainer. Wij verwachten in ieder geval geen schokkende verschuivingen in dit ongekende voetbaljaar…

Foto: archief SV Nieuwkoop

0172SPORT, Amateurvoetbal, Coronavirus, afgelasting

2 opties voor KNVB: Uitspelen eerste competitiehelft of opdelen competities

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Korreltje zout…