Nationale Balkon Beweegdag, doe mee!

Nieuwkoop/Ter Aar | Op vrijdag 4 juni wordt de tweede Nationale Balkon Beweegdag georganiseerd. In Nieuwkoop doet Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid ook mee.

Deze dag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds samen met de VriendenLoterij, Menzis, VWS, VML, KNGF, Wij Buurtsportcoaches en haar ambassadeurs. De fysiotherapeuten van Bakker & De Vos zullen die dag op twee locaties in de kern Nieuwkoop een half uurtje gezellig samen bewegen aanbieden waarbij uiteraard de Corona regels goed nageleefd kunnen worden.

De activiteiten starten op vrijdagochtend 4 juni als eerste op de Vijverhof tussen de twee appartementencomplexen nabij de lift. We verzamelen om 10.25 uur en om 10.30 uur komen we gezellig samen in beweging op muziek. Deelnemen kan vanaf het balkon of de galerij maar uiteraard ook op de begane grond op voldoende afstand.

Vervolgens gaan de fysiotherapeuten naar het parkje bij de Beweegtuin en zijn de bewoners van het appartementencomplex Parelvliet van harte uitgenodigd om mee te doen vanaf hun balkon. In het parkje is daarnaast voldoende ruimte om ook op de begane grond mee te doen hetgeen voor de bewoners van de Kaleidoskoop natuurlijk erg leuk is. Op die plek verzamelen we om 11.10 uur en we starten het samen bewegen op 11.15 uur.

Uiteraard zijn ook inwoners van Nieuwkoop die elders wonen van harte welkom om aan te sluiten. Laten we er een gezellig beweeg evenement van maken. De weersvoorspellingen zijn goed, dus komt allen en doe mee!

0172SPORT, Ludo Pistorius, Ludo's en don'ts, 0172SPORT column

Oranjekoorts

Open Aarlandentoernooi start in laatste week juli